Våra restaurangerbjudanden: tacobuffé, räkbuffé, ribsbuffé & storbildsvisning

Vi på SimGolf i Malmö är glada över att presentera våra frossor. Ta med familjen eller kompisgänget till SimGolf i Malmö, ta del av våra oemotståndliga bufféer som sätter smaklökarna i fokus.

Powered by Trackman

Varför besöka SimGolfs restaurang?

Vi på SimGolf är stolta över att erbjuda en högklassig restaurangupplevelse till ett rimligt pris. Varför inte kombinera måltiden med vårt quiz, som hålls på onsdagar, eller våra andra aktiviteter som simulatorgolf, shuffleboard, biljard eller dart.

Vi har helt enkelt något som tilltalar alla, vare sig det gäller mat- och dryckupplevelse eller underhållning.

Våra bufféer

För att tilltala dig erbjuder vi en stor variation av bufféer, med allt från räkbuffé till tacobuffé och ribsbuffé.

Trackman appen, Simgolf i Malmö

Räkbuffé – onsdagar

Bli en del av vår senaste tradition! Räkfrossa varje onsdag. Inte nog med det, du betalar endast 170 kr och får tillgång till en obegränsad räkbuffé där räkor och andra läckerheter står i centrum mellan kl. 16-20 varje onsdag.

Quizbuffé

Quiz-buffé – torsdagar

SimGolf är glada att presentera vår nya tradition: Quiz-Buffé varje torsdag! För endast 130 kr/person kan du njuta av vår läckra quiz-buffé. Buffén är öppen kl. 16-20  och mellan kl. 19-21 kan du vara med i vårt quiz för att tävla om ett presentkort på SimGolf till ett värde av 500 kr. 

Trackman appen, Simgolf i Malmö

Tacobuffé – fredagar

Varje fredag mellan 16-20 är det dags för tacofrossa hos oss! För endast 100 kr kan du njuta av obegränsad tillgång av tacos och tillbehör i en trevlig atmosfär fylld av gemenskap och god mat. Besök vår tacofrossa och gör fredagskvällen till en smakfest!

Trackman appen, Simgolf i Malmö

Ribsbuffé – lördagar

Var med och frossa i mäktiga revbensspjäll och härliga tillbehör varje lördag mellan 16-20. För endast 150 kr är det fritt fram att äta så mycket du orkar! Upplev en smakexplosion av högkvalitativa rätter och gör lördagskvällen till något alldeles extra.

Sportbar – storbildsvisning av MFF

Är du redo för en riktig fotbollsfest? Vi på SimGolf är glada över att meddela att vi kommer att visa alla Malmö FF:s matcher under säsongen 2024. Inte nog med, utan vi visar på Malmös största skärmar på hela 148-tum! Inte nog med en skärm, vi visar matcherna på totalt 4 148-tumsskärmar! Vi har fullständiga rättigheter för offentlig visning. Besök oss på SimGolf, få den ultimata fotbollsupplevelsen.

Passa på att njuta av matchen med våra specialerbjudanden på en TT pilsner för endast 55 kr eller en burgare och en TT pilsner för 199 kr!

Vi finns på Mobilia

Du finner oss på Mobilia i Malmö, på Trelleborgsvägen 7, plan 2. Med bussförbindelser och fri parkering i garaget de första 5 timmarna är det enkelt att besöka oss när du vill.

Öppet måndag-söndag

Vi har öppet måndagar till söndagar och tar emot restaurangsbokningar från kl. 15-20, däremot har vårt center öppet för simulatorgolf från 10 alla dagar. Läs mer om vårt center här.

Besök oss idag

Tveka inte att prova våra goda och prisvärda bufféer. Få mer för pengarna, avnjut en förstklassig matupplevelse genom våra frossor.

Vare sig du är en passionerad golfare, matentusiast eller bara letar efter en trevlig plats att umgås med vänner och familj på, så tror vi att vi har något att erbjuda för alla. Boka ditt bord redan idag och låt oss ta hand om resten.