Golfmedlemskap

Köp ditt medlemskap idag och få 40% på alla boxtimmar!

Powered by Trackman

Privat

Det är en sak att träna golf, en annan att spela golf och umgås samtidigt…
På golfbanorna ser vi detta, vi ser att golfare möts, de spelar tillsammans och umgås i alla möjliga olika konstellationer. Vi ser att nya kontakter upprättas och att det sociala frodas, nu vill SimGolf vara med och skapa möjligheter till att detta fortsätter – året runt!

Därför ligger vårt fokus i att du genom vårt medlemskap, året runt, ska kunna både träna och öva upp din sving men också spela och umgås tillsammans med din familj och vänner. Plus i kanten är också att du/ni kan beställa något gott att äta och dricka från vår Bistro, antingen till boxen, i loungen eller i restaurangen.

Häng med – i SimGolf gänget och köp ett årsmedlemskap och få 40% rabatt på alla timmar!

Priser & alternativ

12 Månaders – medlemskap

Seniorer 1068:-
ger 40% på alla boxtimmar

Juniorer (under 21 år) 550:-
ger 40% på alla boxtimmar

Friskvård

SimGolf vill främja träning och hälsa, därför kan vårt friskvårdskort nyttjas alla tider och alla dagar i veckan – Året runt!
I samråd med din arbetsgivare väljer du vilket belopp ditt friskvårdskort ska ha från 500 kr till maximalt skattefritt belopp på 5 000kr.

Vi är anslutna till Epassi.

Simgolf är anslutna till Epassi

Presentkort

Hos oss kan du få presentkort på vad du önskar ge bort till dina nära & kära. Bestäm vilken summa du vill ge bort. Det går att användas på alla aktiviteter samt all mat & dryck. 

SimGolf

Välkommen till SimGolf – din väg till en bättre golfupplevelse!

Med vårt golfmedlemskap får du tillgång till en exklusiv värld av golfspel och gemenskap. Oavsett om du är en erfaren golfare eller nybörjare kommer våra golfsimulatorer att föra din spelupplevelse till nya höjder. Träna golf eller delta i våra turneringar. Vi använder Trackmans golfsimulatorer i toppklass!

Hos oss kan ni även spela shuffleboard, dart eller biljard. Eller varför inte äta något gott i vår restaurang där vi förutom väldigt god mat har regelbundna pannkaks-, revbens- och tacofrossor.

Simgolf i Malmö
Trackman appen, Simgolf i Malmö
ÅretRunt Golf för alla, Simgolf

Varför bli medlem?

Bli en del av gemenskapen

Att vara medlem i en golfklubb är mer än bara att spela golf – det är att vara en del av en gemenskap av likasinnade individer som delar din passion för spelet. Som medlem i SimGolf får du inte bara tillgång till våra golfsimulatorer och faciliteter, utan också möjligheten att delta i exklusiva evenemang och turneringar som främjar kamratskap och gemenskap. Hos SimGolf strävar vi efter att skapa en plats där denna gemenskap kan fortsätta att växa året runt.

Spela året runt

Att kunna spela golf när lusten faller på är en lyx som våra medlemmar inte tar för givet. Boka starttider med bara några klick och ge dig ut på banan när det passar dig bäst. Vår smidiga bokningsplattform gör det enkelt för dig att planera din golfrunda och njuta av spelet utan krångel.

Billigt golfmedlemskap

Som medlem hos SimGolf belönar vi din lojalitet genom att erbjuda dig 40% rabatt när du ska boka starttider. Vi förstår vikten av att erbjuda prisvärda alternativ för golfentusiaster. Med vårt billiga golfmedlemskap får du tillgång till en värld av golfspel och förmåner till en bråkdel av priset jämfört med traditionella golfklubbar. Du behöver inte spela många timmar för att gå plus minus noll på våra förmånliga medlemspriser. De som vill spela året runt kan boka starttider även de kalla årstiderna när golfklubbarna är tomma. Vi på SimGolf värnar om din hälsa och friskvård. Därför kan du dessutom använda ditt friskvårdskort hos oss alla tider och alla dagar i veckan, året runt.

Förstklassiga Trackman simulatorer

Vi använder Trackman golfsimulatorer för att ge dig den bästa möjliga golfupplevelsen. Trackman är ledande inom branschen och erbjuder högkvalitativ simulering av golfrundor. Deras avancerade teknologi ger detaljerad feedback och analys av ditt spel, vilket hjälper dig att förbättra din golfteknik.

Med skräddarsydda spelinställningar kan du anpassa varje golfrunda precis efter dina önskemål, oavsett om du föredrar soliga fairways eller utmanande regnvåta banor. Våra simulatorer är perfekta både för träning och underhållning, vilket gör dem till en idealisk plats att finslipa din sving på eller bara ha roligt med vänner och familj.

Våra medlemskap

Vi erbjuder flexibla medlemskapsalternativ som passar alla. Oavsett om du är senior eller junior, har vi ett medlemskap som passar just dig. Dessutom kan du enkelt köpa ditt medlemskap online för att göra processen så smidig som möjligt.

Gentlemen’s Club – 1500 SEK

Ladies Night Out – 1500 SEK

Gubba Golf – 1500 SEK

Medlemskap Junior – 550 SEK

Medlemskap Senior – 1068 SEK/89 SEK/MÅNAD

Golf för alla

Nybörjare? Inga problem. Hos SimGolf tror vi på att göra golf tillgängligt för alla, oavsett ålder, kön eller erfarenhetsnivå. Vår anläggning är utformad för att välkomna alla golfare, från nybörjare till proffs och erbjuda en trygg och inkluderande miljö där alla kan trivas och utvecklas som golfare.

Grönt kort

För nya golfare erbjuder vi kurser där du kan ta grönt kort på en dag. Under kursen kommer du att träna och finslipa din teknik med hjälp av våra avancerade simulatorer, vilket ger dig ännu bättre resultat än utomhusträning. Efter avslutad kurs får du ditt gröna kort, aktivt golf ID och ett gratis medlemskap på Malmö Burlövs GK:s korthålsbana. Att ha ett aktivt golf-id öppnar dörrarna till en rad förmåner och privilegier.

Dessutom erbjuder vi dig 50% rabatt på medlemskap för fortsatt träning hos oss. Boka din plats redan idag för våra populära kurser med Joakim Ohrberg, platserna fylls snabbt!

Företag – sponsorpaket

Vi på SimGolf erbjuder sponsorpaket för företag. Det finns en långvarig koppling mellan golf och affärsvärlden. Med detta i åtanke känner vi på SimGolf att det är naturligt att ge företag en plattform för att vårda affärsrelationer, kunder och medarbetare. Förutom våra olika paketmoduler finns också möjligheten att arrangera konferenser, seminarier och ”After work” evenemang med mera.

Bli medlem idag

Med vårt golfmedlemskap får du tillgång till en värld av golfspel, förmåner och kamratskap som kommer att berika din golfupplevelse och föra dig närmare dina mål som golfare. Ta det första steget mot en bättre golfupplevelse och bli medlem hos SimGolf idag! 

Är du nybörjare men vill kunna spela mer golf till utesäsongen 2024? Boka din plats till grönt kort kurs, hos SimGolf i Malmö.